Šampon protiv peruti

Oslobodite se peruti i povratite prirodnu ravnotežu vašeg vlasišta uz Zeleni put Šampon protiv peruti. Naša posebno razvijena formula sadrži snagu prirodnih sastojaka kao što su zelena glina, ekstrakt bosiljka, kantariona,koprive, menta i aloja, zajedno s dodatkom kamfora, čineći ovaj šampon savršenim izborom za borbu protiv peruti.Ima antibakterijako dejstvo,Ph neutralan.
709 RSD
Your price: 638 RSD

Najbolje rezultate postižemo ako ga ostavimo 5-10 minuta na kosi da bi aktivne supstance delovale na rožnate ćelije. Najčešće već nakon pola potrošenog šampona perut nestaje, ali treba ga potrošiti do kraja. Pošto je on nešto jači od ostalih šampona iz kolekcije, kad perut nestane treba preći na neki drugi, isključivo biljni šampon koji ne sadrži soli ( najsigurnije ako je iz kolekcije za negu kose) i perut se više neće pojavljivati.Može se koristiti za svakodnevno pranje kose.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Pakovanje250ml
SastavAqua,Sodium laureth sulfate,Na-alkyl sulfonate,Cocamiodopropyl Betaine, Cocamido Dea,Piroctone Olamione,Glycol Disterate,Cocamido Mea,PEG-3 Destearate,Glycerin,Extract Hypericum Perforatum,Extract Urtica Dioica,Sodium Chloride,fragrance,Phenoxyethanol,Citric Acid,Hectorite,colorants