Domaćinstvo

View as Grid List
Sort by
Display per page

Deterdžent za staklo

Sadži ekstrakt bosiljka. Koristi se za čišćenje staklenih površina, ali može da čisti i plastične površine, nameštaj visokog sjaja ili farbanu stolariju.
579 RSD

Koncentrat za rublje

Koncentrat za ručno i mašinsko pranje rublja.Sadrži ekstrakte raznog bilja, tako da je prijatnog mirisa. Nema alkalija ni fosfata.
1.029 RSD

Koncentrat za ručno pranje posuđa

Sadrži ekstrakte bosiljka i glicerina, tako da vrlo blagotvorno deluje na ruke. Efikasno odmašćuje u potpuno hladnoj vodi, dezinfikuje i daje posuđu visok sjaj pa ga nije potrebno brisati. Razređuje masnoće iz odvodnih cevi.
1.029 RSD

Koncentrat za ručno pranje tepiha

Sadrži ekstrakte raznog bilja. Koristimo ga za ručno i mašinsko pranje tepiha, mebla, kaputa i auto sedišta (može se koristiti u svim mašinama sa četkama). Ne izaziva nikakva štetna i neprijatna isparenja.
939 RSD

Krema za kožnu galanteriju

Bezbojna je, sadrži miris jasmina, neguje i štiti sve predmete od prirodne i veštačke kože.Daje koži izuzetan sjaj i omekšava je. Zamenjuje oko 40 kutijica standardne kreme za obuću.
759 RSD

Krema za kuću

Krema za kuću ima višestruku primenu u domaćinstvu: Za čišćenje i negu kućnog nameštaja od drveta, veštačkih materijala, plastike, metala i sl. Za negu raznih vrsta podova, kao što su laminat, parket...Za vrata i okvire prozora. Za unutrašnje i spoljašnje delove automobila.
679 RSD

Omekšivač za rublje

Sadrži ekstrakte raznog bilja, ima vrlo blag i prijatan miris. Omekšava tkanine i neutrališe statički elektricitet.
549 RSD

Pasta za domaćinstvo

Sadrži ekstrakt koprive, bosiljka i glicerin tako da blagovremeno deluje na kožu. Ne sadrži u sebi pesak već mikrokozmetičke kuglice, tako da ne ostavlja tragove ni na najfinijim površinama. Koristi se za čišćenje jako zaprljanih površina koje istovremeno dezinfikuje i dezodoriše.
509 RSD

Sanitar gel

Sadrži ekstrakt bosiljka i miris borovine. Nema kiseline ili bilo kojih drugih agresivnih supstanci u sebi, tako da ne iritira kožu ni disajne organe.
709 RSD

Univerzalni koncentrat

Sadrži ekstrakte raznog bilja. Samo ime nam govori da moze zameniti bilo koji od preparata. Na pola litre vode dodamo jedan zatvarač koncentrata i takvim rastvorom vršimo namakanje jako zaprljanog rublja.
819 RSD