Domaćinstvo

View as Grid List
Sort by
Display per page

Deterdžent za staklo

Sadži ekstrakt bosiljka. Koristi se za čišćenje staklenih površina, ali može da čisti i plastične površine, nameštaj visokog sjaja ili farbanu stolariju.
579 RSD

Koncentrat za rublje

Koncentrat za ručno i mašinsko pranje rublja.Proizvod zelene tehnologije izgrađen na bazi biorazgradivih aktivnih materija.Sadrži ekstrakte bosiljka,hajdučke trave i kantariona tako da je prijatnog mirisa. Nema alkalija,fosfata i konzervansa.PH neutralan.Koristi se za ručno i mašinsko pranje finog rublja(svila,vuna,pamuk...)
1.029 RSD

Koncentrat za ručno pranje posuđa

Proizvod zelene tehnologije izrađen na bazi visoko biorazgradivih aktivnih materija,sadrži ekstrakte bosiljka,hajdučke trave,kantariona i glicerina tako da vrlo blagotvorno deluje na ruke. Bez alkalija,fosfata i konzervansa.PH neutralan.Efikasno odmašćuje u potpuno hladnoj vodi, dezinfikuje i daje posuđu visok sjaj pa ga nije potrebno brisati. Razređuje masnoće iz odvodnih cevi.
1.029 RSD

Koncentrat za ručno pranje tepiha

Proizvod zelene tehnologije izrađen na bazi visoko biorazgradivih aktivnih materija.Sadrži ekstrakte bosiljka,hajdučke trave i kantariona. Bez alkalija,fosfata i konzervansa.PH neutralan. Koristi se za ručno i mašinsko pranje tepiha,itisona,tapaciranog nameštaja, mebla, kaputa i auto sedišta (može se koristiti u svim mašinama sa četkama). Ne izaziva nikakva štetna i neprijatna isparenja.
939 RSD

Krema za kožnu galanteriju

Bezbojna je, sadrži miris jasmina, neguje i štiti sve predmete od prirodne i veštačke kože.Daje koži izuzetan sjaj i omekšava je. Zamenjuje oko 40 kutijica standardne kreme za obuću.
759 RSD

Krema za kuću

Krema za kuću ima višestruku primenu u domaćinstvu: Za čišćenje i negu kućnog nameštaja od drveta, veštačkih materijala, plastike, metala i sl. Za negu raznih vrsta podova, kao što su laminat, parket...Za vrata i okvire prozora. Za unutrašnje i spoljašnje delove automobila.
679 RSD

Omekšivač za rublje

Proizvod zelene tehnologije izrađen na bazi visoko biorazgradivih aktivnih materija i ekstrakta bosiljka.Bez alkalija i fosfata.Ima vrlo blag i prijatan miris. Daje rublju izuzetnu mekoću i miris.Neutrališe statički elektricitet,smanjuje gužvanje i olakšava peglanje.Oživljava boje i produžava vek rublju.
549 RSD

Pasta za domaćinstvo

Proizvod zelene tehnologije izrađen na bazi visoko biorazgradivih aktivnih materija,prirodnog kukuruznog i pšeničnog skroba, i celuloze iz bukovog drveta.Sadrži ekstrakt koprive, bosiljka i glicerin tako da blagovremeno deluje na kožu.Bez alkalija i fosfata. Ne sadrži u sebi pesak već mikrokozmetičke kuglice, tako da ne ostavlja tragove ni na najfinijim površinama. Koristi se za čišćenje jako zaprljanih površina koje istovremeno dezinfikuje i dezodoriše.
509 RSD

Sanitar gel

Proizvod zelene tehnologije izrađen na bazi visoko biorazgradivih aktivnih materija.Sadrži ekstrakt bosiljka i miris borovine.Prijatno osvežavajućeg mirisa.Bez alkalija i fosfata. Nema kiseline ili bilo kojih drugih agresivnih supstanci u sebi, tako da ne iritira kožu ni disajne organe.
709 RSD

Univerzalni koncentrat

Proizvod zelene tehnologije izrađen na bazi visoko biorazgradivih aktivnih materija i ekstrakta bosiljka,nevena i kantariona.Bez alkalija,fosfata i konzervansa.PH neutralan. Samo ime nam govori da moze zameniti bilo koji od preparata. Na pola litre vode dodamo jedan zatvarač koncentrata i takvim rastvorom vršimo namakanje jako zaprljanog rublja.
1.029 RSD