Lična higijena

View as Grid List
Sort by
Display per page

Aktivna gel krema

Ekstrakti lekovitih biljaka uspešno otklanjaju bol u mišićima i zglobovima jer snažno deluju na periferne nervne završetke u površinskim slojevima kože.
1.249 RSD

Antibakterijski losion

Dnevni višenamenski losion sa antibakterijskim supstancama, biljnim ekstraktima kantariona, bosiljka, hajdučke trave, kamilice i petrovca kombinovanim sa prirodnim medom i izvorskom vodom, sa antiseptičkim dejstvom za negu svih tipova kože.
759 RSD

Antibakterijski tečni sapun

Sadrži ekstrakt bosiljka i ima jako dezifekcijsko dejstvo. Koristimo ga intimnu higijenu, skidanje šminke, pranje rana. Preporučuje se za pranje dečijih ruku.
689 RSD

Balzam za usne

Sa ekstraktima šumskih plodova. Neguje usne i štiti ih od negativnih spoljnih uticaja. Prijatnog mirisa i ukusa ekstrakta šumskih plodova.
329 RSD

Bio-Balm gel za tuširanje

BIO BALM gel za tuširanje sa biljnim ekstraktima matičnjaka, hajdučke trave i kamilice. Osvežavajući biljni miris i visoko kvalitetne aktivne materije za svakodnevnu negu kože.
679 RSD

Bio-Balm mleko za telo

BIO BALM mleko za telo sa biljnim ekstraktima matičnjaka, hajdučke trave i kamilice. Mleko za telo sa osvežavajućim biljnim mirisom hrani, hidrira i daje koži izuzetnu mekoću i nežnost.
679 RSD