Anti-Celulit gel krema

Snažan efekat prirodne zelene gline izvlačenja masnoća iz ćelija kože u kombinaciji sa biljnim ekstraktima ruzmarina, mente i gloga i mineralnom vodom utiče na smanjenje vidljivih znaka celulita i preventivno deluje na njegovu pojavu. Gel krema se blago utrljava u kožu i nije potrebna dodatna masaža.
1.539 RSD

DEJSTVO:
Anticelulit gel krema, kožu sa celulitom, posle redovnog tretmana, transformiše u glatku, sjajnu i elastičnu kožu. Ova formula na bazi bilja, osvežava, umanuje zamor kože, smanuje celulit i redukuje višak masnih naslaga. Njegov inovativni kompleks zatezanja kože stimuliše mikrocirkulaciju, vraća tonus i čvrstinu tkivima kože. Naslage sala u koži se tope, obim kukova, butina i ostalih tretiranih delova se smanjuje te vaša figura izgleda preoblikovano. Koža postaje glatka i učvršćena na ključnim delovima tela: butine, zadnjica, bokovi, struk i trbuh.
* Ekskluzivan kompleks deluje trostruko na celulit: uklanja masne naslage, tečnosti iz tela i stimuliše proizvodnju kolagena i elastina koji kožu čini glatkom i zategnutom. U ovom proizvodu postoje dve revolucionarne formule: gel i krema. Gel povećava efikasnost kreme i pruža rashlađujući osećaj. Krema je sa otapajućim efektom i pomaže u razbijanju masnih naslaga.
Posebne efekte postiže kod osoba koje imaju problem sa venama. Pojačane vene, ispucali kapilari na nogama gube boju i otklanjaju se. Pomaže pri otklanjanu reumatskih bolova u nogama. Osobe koje su imale problema sa metabolizmom posle upotrebe anticelulit kreme gela su rešile taj problem. Preporučuje se uzimanje dosta tečnosti, fizička aktivnost i naravno ishrana se mora bazirati na zdravim namirnicama. Za najbolje rezultate preporučujemo da nanosite proizvod dva puta dnevno najmanje 15 dana, a zatim po jednom dnevno.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Pakovanje200 ml