Antibakterijski tečni sapun

Specijalne aktivne komponente obogaćene biljnim ekstraktima bosiljka i nevena sa područja parka prirode Stara planina i mineralnom vodom deluju na širok spektar bakterija.PH neutralan.Ima jako dezinfekcijsko dejstvo. Koristimo ga intimnu higijenu, skidanje šminke, pranje rana. Preporučuje se za pranje dečijih ruku.
689 RSD

Zeleni put antibakterijski tečni sapun je višenamenski proizvod dizajniran za održavanje higijene i zaštite kože. Njegova formula obogaćena je ekstraktima bosiljka i nevena, pružajući snažno antibakterijsko delovanje idealno za svakodnevnu upotrebu. Sapun možete koristiti za:

Temeljno pranje ruku za uklanjanje bakterija i održavanje čistih ruku, posebno pre jela ili nakon povratka kući.Pranje lica za čišćenje pora i kontrolu nastanka bubuljica i akni, zahvaljujući blagim biljnim sastojcima.Blago i efikasno uklanjanje šminke, ostavljajući kožu čistom i svežom.Pranje manjih površinskih rana i ogrebotina, gde antibakterijska svojstva pomažu u prevenciji infekcija.Ovaj sapun je pH neutralan, što znači da je pogodan za sve tipove kože, uključujući i onu sa sklonišću ka alergijskim reakcijama. Njegova upotreba je preporučena za održavanje higijene, posebno u sezoni prehlada i gripa, kao i za osećaj osveženja i čistoće tokom celog dana.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Pakovanje250ml
SastavAqua,Sodium Laureth,Sulfate(sunflower),Cocamidopropyl Betaine, Cocamido Dea,Piroctone Olamine,Laureth-3,Glycerin,Extract Ocimum Basilicum,Extract Celendula Officinalis,Sodium Chloride,Fragrance,Phenoxyethanol,Citric Acid,Colorants.