Deterdžent za staklo

Sadži ekstrakt bosiljka. Koristi se za čišćenje staklenih površina, ali može da čisti i plastične površine, nameštaj visokog sjaja ili farbanu stolariju.
579 RSD

Za čišćenje prozora deterdžent razredimo u prskalicu u odnosu 1:1 do 1:3 u zavisnosti od zaprljanosti stakla, poprskamo malo i obrišemo suvom krpom. Efekti su višestruki: čisti i dezinfikuje staklo, daje mu visok sjaj, ostavlja na staklu bogat zaštitni film, koji sprečava zadržavanje kapljica vode i umanjuje efekat prljanja, staklo se ne magli i ne zamrzava do -5 stepena i rasteruje komarce (oni ne podnose miris bosiljka). Dokle god postoji zaštitni film na staklu čistimo ga samo suvom krpom, a kada se film istroši ponovimo postupak sa razblaženim deterdžentom i prskalicom.

Deterdžent možemo koristi kao zaštitu od komaraca tako što ćemo otvorene delove kože namazati koncentratom ili se naprskati rastvorom, a ako nas komarac i ubode stavićemo malo koncentrata na ubod i neće biti ni svraba ni otoka. Za TV ekrane, auto stakla, ogledala, naočare i slično, koristi se čist koncentrat koji delotvornije sprečava maglenje, zaleđivanje do (-5 stepena) ili pojavu statičkog elektriciteta. Pored toga ovaj koncentrat pouzdano uništava grinje. Ako ga razblažimo u odnosu 1:1 i njime isprskamo krevete, posteljinu, jastuke, tepihe, zavese, police u ormanima i sva mesta na kojima se zadržava prašina i obitavaju grinje, znatno ćemo smanjiti njihovu prisutnost.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Pakovanje500ml
SastavAnjonske aktivne materije,ekstrakt Ocimum Basilicum,Ethyl Alcohol,aqua,fragrance,Citric Acid.