Losion posle brijanja Merlin

Zavirite u čarobni svet muškog groominga sa Kolonjskom vodom Merlin od Zelenog puta. Napravljena od izvornih biljnih ekstrakata nevena, nane i bosiljka, ova kolonjska voda nije samo osveženje za vašu kožu, već i budi duh drevnih tradicija. Merlin je sinonim za sofisticiranost i klasičnu muškost, namenjen modernom čoveku koji ceni prirodne komponente.
889 RSD

Način primene:

Operite i umirite kožu nakon brijanja.Ulijte malo Kolonjske vode Merlin na dlanove.Nežno tapkajte po obrijanom području lica i vrata.Osetite kako prirodna voda i biljni ekstrakti toniraju i revitalizuju vašu kožu, ostavljajući je mirisnom i osveženom.Ponovite upotrebu svaki put nakon brijanja za potpuni ritual negovanja.

Kolonjska voda Merlin dolazi u pakovanju od 100 ml, savršene veličine za vaš kupaonski ormar ili za nošenje na putovanjima. Sa ukupnom težinom od 250 g, lako će pronaći mesto u vašoj rutini nege. Dozvolite da Kolonjska voda Merlin postane završni pečat vašem dnevnom ritualu nege, nudeći ne samo stil, već i suptilni dodir prirode.

 
 
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Pakovanje100ml