Koncentrat za ručno pranje tepiha

Proizvod zelene tehnologije izrađen na bazi visoko biorazgradivih aktivnih materija.Sadrži ekstrakte bosiljka,hajdučke trave i kantariona. Bez alkalija,fosfata i konzervansa.PH neutralan. Koristi se za ručno i mašinsko pranje tepiha,itisona,tapaciranog nameštaja, mebla, kaputa i auto sedišta (može se koristiti u svim mašinama sa četkama). Ne izaziva nikakva štetna i neprijatna isparenja.
939 RSD

Na litar vode dodati 10 ml koncentrata (1 zatvarač). Površinu najpre dobro usisamo, zatim od rastvora napravimo bogatu penu i nju nanesemo (sunđerom ili mašinom), ostavimo da deluje 6 sati (najbolje preko noći, jer ne valja da se gazi) i zatim ponovo usisamo. Pena izvlači prljavštinu i prašinu iz dubine na površinu tako da je u drugom usisivanju potpuno uklanjamo. Kapute ćemo dobro iščetkati umesto usisivanja.Stare, već tretirane fleke namazati čistim koncentratom pre nanošenja pene. Ako se prilikom prvog tretiranja fleka samo raširi ništa ne brinite, ponovite postupak i potpuno će nestati. Ako ovo sredstvo ne ukloni fleku, upotrebićemo pastu za domaćinstvo ili univerzalni koncentrat za čišćenje.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Pakovanje500ml
SastavАnjonske i nejonske aktivne materije,ekstrakt Hypericym Perforatum,ektrakt Ocimum Basilicum,ekstrakt Achillea Millefolium,Ethyl Alcohol,,aqua,fragrance.