Koncentrat za rublje

Koncentrat za ručno i mašinsko pranje rublja.Proizvod zelene tehnologije izgrađen na bazi biorazgradivih aktivnih materija.Sadrži ekstrakte bosiljka,hajdučke trave i kantariona tako da je prijatnog mirisa. Nema alkalija,fosfata i konzervansa.PH neutralan.Koristi se za ručno i mašinsko pranje finog rublja(svila,vuna,pamuk...)
1.029 RSD

Skida naslage kamenca i praška iz mašine i razređuje masnoće nataložene u odvodnim cevima. Zamenjuje 4,5 kilograma standardnog praška za rublje. Koristimo ga za mašinsko pranje do 60 stepeni za šareno, ali manje uprljano belo rublje, tako što u pregradak mašine sipamo 20-50 ml zavisno od količine i zaprljanosti rublja.

Za ručno pranje dozu određujemo sami na osnovu količine vode. Osvežava boje i potpuno se rastapa tako da ne ostaje u rublju kao praškasti deterdžent. U koliko se slučajno pojave beli tragovi na tamnijem rublju, znači da su u mašini ostale naslage praška. Ispraćemo je tako što ćemo u pregradak mašine sipati 2 zatvarača univerzalnog koncentrata za čišćenje i uključiti je da ispira. Za otkuvavanje i pranje jako zaprljanog belog rublja koristimo ga u kombinaciji sa univerzalnim koncentratom za čišćenje.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Pakovanje500ml
SastavKombinacija anjonskih i nejonskih aktivnih materija,ekstrakt Ocimum Basilicum,ektrakt Achillea Millefolium,ekstrakt Hypericym Perforatum,Ethyl Alcohol,aqua,fragrance,Citric Acid.