Krema za kosu

Predstavljamo vam Kremu za kosu Zeleni put — vašeg novog partnera u kreiranju zdrave, sjajne i elastične frizure. Sa prirodnim ekstraktima kamilice, nevena i ruzmarina, ova kremasta formula nije samo sredstvo za oblikovanje, već i tretman koji hrani i revitalizuje, čak i najzahtevniju kosu.
759 RSD
Your price: 683 RSD

Lekovito deluje na farbanu i oštećenu kosu. Služi za brzo oblikovanje svih tipova kose, posebno kovrdžave. Daje visok sjaj i negovan izgled frizure.

Način primene:

Nakon pranja kose, nanesite malu količinu kreme na vlažnu ili suvu kosu.Ravnomerno rasporedite kremu po celoj dužini kose i krajevima.Oblikujte kosu po želji, koristeći prste ili češalj za definisanje.Ostavite da deluje na kosi, nije potrebno ispiranje.Idealno za svakodnevnu upotrebu, posebno za one s kovrdžavom ili oštećenom kosom.

Krema za kosu Zeleni put dolazi u praktičnom pakovanju od 100 ml, savršena za upotrebu kod kuće ili na putovanjima. Pružite svojoj kosi potrebnu negu i sjaj, bez obzira na tip kose ili stil koji želite postići.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Pakovanje100ml
SastavAqua,Mineral Oil,Olive Oil,Cetyl Palmitate,Stearyl Acohol,Stearyl Phosphat,Acryloyidimetthyl Taurete/CP Copolymer,T.E.A,Dimethicone,Glycerin,Extract Matricaria Chamomila,Extract Calendula Officinalis,Extract Rosmarinus Officinalis,DMDM Hydantoin,Fragrance.