Mirisna krema

Parfemska krema, sadrži blag miris "Tesara", zamenjuje 100 ml standardnog parfema. Ne sadrži alkohol pa samim tim, neguje kožu i traje duže od standardnog parfema jer manje isparava.Osetite luksuzan dodir Zeleni put Mirisne kreme, koja će vas obaviti blagim mirisom i pružiti negu koju vaša koža zaslužuje. Ova parfemska krema sa bogatim i suptilnim mirisom predstavlja savršenu alternativu standardnim parfemima, obogaćena formulom koja vašu kožu čini mekom i hidriranom bez dodatka alkohola. Uživajte u dugotrajnoj svežini i nezi sa svakim nanošenjem.
759 RSD

Način primene: Nakon tuširanja ili kada god osetite potrebu za dodatnom svežinom i hidratacijom, nanesite malu količinu Mirisne kreme na čistu kožu. Nežno umasirajte u kružnim pokretima dok se potpuno ne upije. Savršena je za svakodnevnu upotrebu i pruža dugotrajni miris koji će vas pratiti tokom celog dana. Kremu možete koristiti i kao deo vaše večernje rutine, za mirisan i opuštajući san.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Pakovanje30ml
SastavBee Wax,Microcristaline Wax,Mineral Oil,Parafin,Glycerin,Vaseline,Sorbitan,Oleate,Extract Calendula Officinalis,Aqua,Fragrance.