Pakovanje za kosu

Zeleni put predstavlja revolucionarno pakovanje za kosu obogaćeno prirodnim sastojcima koji hrane i revitalizuju Vašu kosu iz korena do vrha. Sa pažljivo biranim ekstraktima koprive, oraha, kamilice, čička i nevena, kao i dodatkom prirodnog meda i aktivnim komponentama za dubinsku regeneraciju, ovo pakovanje vraća sjaj i zdravlje čak i najzahtevnijoj kosi. Smanjuje statički elektricitet kose. Pogodan je za negu svih tipova kose, a posebno dejstvo ima na suvu i oštećenu kosu ili kosu koja je hemijski tretirana. Ne masti kosu, a posle njegove upotrebe kosa se lako rasčešljava tako da naknadno korišćenje balzama nije potrebno. Kosa postaje meka, sjajna i baršunasta.
879 RSD

Način primene: Pakovanje nanesite na opranu i peškirom prosušenu kosu. Ravnomerno rasporedite po celoj dužini kose, sa posebnim naglaskom na oštećene delove. Ostavite da deluje 1-5 minuta u zavisnosti od tipa i stepena oštećenosti kose. Zatim temeljno isperite vodom. Za najbolje rezultate, koristite 1-2 puta nedeljno.Otkrijte zdravlje svoje kose na Zelenom putu - vašem putu do prirode i lepote.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Pakovanje200ml
SastavAqua,Glycerin,Burdock Oil,Avocado Oil,Sweet Almond Oil,Dimethicone,Cupuacu Butter,Nut Oil,Distearyldimonium Chloride,Glyceryl Stearate(And)PEG-100 Stearate,Cetylstearyl,Alcohol,Exrtract Urtica Dioica,Extract Matricaria Chamomila,Extract Celendula Officinalis,Citric Acid,Phenoxyethanol.Erhylhexyl Glycerin,Fragrance.