Pasta za domaćinstvo

Proizvod zelene tehnologije izrađen na bazi visoko biorazgradivih aktivnih materija,prirodnog kukuruznog i pšeničnog skroba, i celuloze iz bukovog drveta.Sadrži ekstrakt koprive, bosiljka i glicerin tako da blagovremeno deluje na kožu.Bez alkalija i fosfata. Ne sadrži u sebi pesak već mikrokozmetičke kuglice, tako da ne ostavlja tragove ni na najfinijim površinama. Koristi se za čišćenje jako zaprljanih površina koje istovremeno dezinfikuje i dezodoriše.
509 RSD

Na vlažnu površinu nanesemo tanak sloj paste, ostavimo da deluje 15 minuta i operemo ili prebrišemo vlažnom krpom.Efikasno skida kamenac i odmašćuje. Čisti keramičke površine,podove, šporete, posuđe, metalne predmete, nakit, tkanine, jako zaprljane ruke...Sa kašičicom rastopljene paste možemo iskuvati belo rublje. Ako čistimo rernu uključimo je da se zagreje na 50 stepeni, navlažimo je, nanesemo pastu i ostavimo da deluje 1-2 časa. Pasta se pokazala odlično za otklanjanje fleka, naročito masnih, sa raznih površina(npr.zidova i tkanina).

Isflekano mesto navlažimo vodom, nanesemo pastu i ostavimo da deluje. Ako se tretirana površina može oprati, operemo je, ili ostavimo da se pasta osuši pa dobro iščetkamo. U slučaju potrebe postupak ponovimo nekoliko puta. Ako pastom operemo zube 2-3 puta mesečno odstranjuje se kamenac i druge naslage(ne preporučuje se češće korišćenje, jer mikro kuglice mogu da oštete zubnu gledj). Može se koristiti za piling laktova, kolena i peta, a neće biti štetnih posledica ako se koristi i za piling bilo kojeg dela tela uključujući i lice. Opekotine od vrelog ulja ili vode najpre ohladimo mlazom ledene vode, a zatim namažemo pastom i ostavimo da odstoji 15 minuta. Kada je speremo, plika nece biti. Takođe vrlo brzo suši žuljeve, izvlačeći linfu iz njih...

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Pakovanje500ml
SastavKombinovane anjonske i nejonskeaktivne materije,kukuruzni i pšenični skrob,biopolimeri iz bukovog drveta,ekstrakt Ocimum Basilicum,ekstrakt Urtica Dioica,glycerin,aqua,fragrance Citric Acid,punila.