Sanitar gel

Proizvod zelene tehnologije izrađen na bazi visoko biorazgradivih aktivnih materija.Sadrži ekstrakt bosiljka i miris borovine.Prijatno osvežavajućeg mirisa.Bez alkalija i fosfata. Nema kiseline ili bilo kojih drugih agresivnih supstanci u sebi, tako da ne iritira kožu ni disajne organe.
709 RSD

Koristi se za redovno održavanje sanitarija i keramičkih pločica, koji istovremeno dezinfikuju (uništava i gram pozitivne i gram negativne bakterije) i dezodoriše.Nanesemo nerazređen gel na očišćenu površinu u tankom sloju, ostavimo ga da deluje 15 minuta, blago istrljamo i isperemo. Na tretiranoj površini ostavlja zaštitni film na kojem se ne zadržavaju kapljice vode, masnoća i prljavština. Njime možemo namazati i druge površine u kući koje češće diramo rukama (kvake, stolove, stolice...) i takođe ćemo ih dezinfikovati.

Možemo ga koristiti i za uništavanje bakterije koje izazivaju neprijatne mirise u obući (naročito u patikama) tako što ćemo koncentratom namazati obuću iznutra ili je naprskati rastvorom. Ako u prskalici rastvorimo malo sanitar gela i vode dobićemo efikasan osveživač prostorije.Proizvod je ekološki i sa njim se može rukovati bez zaštitnih rukavica.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Pakovanje500ml
SastavAnjonske i nejonske aktivne materije,ekstrakt Ocimum Basilicum,Ethyl Alcohol,cellulose,aqua,fragrance.